Waterontharders

100% tevredenheidsgarantie

Waarom een waterontharder?

Kalk in leidingwater richt veel zichtbare en onzichtbare schade aan, bijvoorbeeld aan leidingen en aan apparatuur in je woning. Water dat veel kalk bevat wordt hard water genoemd. Dit water is niet ongezond, maar het bemoeilijkt wel de werking van zeep en verwarmingselementen in je apparatuur. En dat heeft gevolgen voor je portemonnee en voor het milieu. Je wasmachine, vaatwasser en CV-ketel lijden onder het harde water. Dure reparaties, hoger energieverbruik en een toenemend gebruik van schoonmaakmiddelen zijn het gevolg. Er is daarom tegenwoordig steeds meer aandacht voor de gevolgen van hard water. Je kunt het teveel aan kalk in je kraanwater herkennen aan de volgende symptomen:

  • Witte aanslag bij je kranen of douchekop
  • Ketelsteen in je waterkoker
  • Katoenen kleding voelt na het wassen ruw aan
  • Je huid voelt droog aan na het douchen

Met een waterontharder ben je van dat probleem verlost!

Neem contact op!

Wie zijn wij?

YDR installatietechniek is een vakkundig specialist op het gebied van verwarmingsinstallaties, CV ketels, warmtepompen, elektrische boilers, WTW (warmte terugwin installatie), mechanische ventilaties, water drukverhoger en waterontharders.

Wij zorgen voor de aanleg en onderhoud van installaties voor zowel particuliere klanten als de zakelijke klant. Daarnaast voeren wij werkzaamheden uit in opdracht van de woningbouwverenigingen.

Sharill Felter

Youssef is heel professioneel en flexibel. Ben zeer tevreden over het plaatsen van mijn nieuwe cv ketel en het helpen meedenken in het vervangen van de oude radiatoren en ventilatiesysteem. Zou YDR Installatietechniek in Hoofddorp zeer zeker aanraden als je wilt dat het goed gebeurt. Verder is hij vriendelijk en behulpzaam. Bedankt voor de fijne service Youssef!

Ilvy van Wijk

Waar andere bedrijven ons van de regen in de drup geholpen hebben, heeft dit bedrijf ons juist uit de brand geholpen. Binnen een dag stond hij er om het probleem met onze CV ketel op te lossen. Je kan zien dat hij heel goed weet waar hij het over heeft en wat hij doet, doet zijn werk ontzettend nauwkeurig en legt alles uit. Betrouwbaar, eerlijk en professioneel!

Marion van den Berg

Youssef is een aardige man die alles goed uitlegt. Mijn vloerverwarming was stuk en twee radiatoren deden het niet. Hij heeft mij uitgelegd wat de kwalitatief goedkoopste opties waren en heeft een nieuwe pomp en verdelen geinstalleerd en nieuwe knoppen op de radiatoren gemaakt. Alles doet het nu weer prima tegen een redelijke prijs. Ik raad Youssef aan iedereen aan!

Wim Gohres

YDR hebben we op aanbeveling het eerst ingeschakeld in de Kerstperiode bij de installatie van een nieuwe oven. Geen probleem ook al houdt hij zich vnl met verwarmingstechniek bezig. Daarna heeft Youssef een langlopend probleem met de CV opgelost dat door vele anderen niet opgelost werd. Wederom toegewijd, zeer vakkundig, snelle en goede communicatie, prettig in de omgang en begrijpelijke rekeningen.
Neem contact op

Wij staan klaar voor u!