CV Ketel storing

CV Ketel storing

Een cv-ketel storing is erg vervelend. De verwarming wordt niet meer warm en er is geen warm water. Bij een cv-ketel storing hoeft u niet direct uw cv-ketel te vervangen. Soms is een reparatie al voldoende!

Onderhoud abonnement bij Ydrinstallatietechniek?

Heeft u een cv-ketel bij Ydrinstallatietechniek gekocht, dan kunt u ons altijd bellen! Wij zijn 24/7 bereikbaar voor storingen op het nummer: +31 6 51007905.

Wanneer u een onderhoud abonnement heeft bij Ydrinstallatietechniek, dan komt er een monteur binnen 24 uur bij u langs om te helpen. Bij deze reparatie worden er geen voorrij-, reparatie- of vervangings- in rekening gebracht. Voor meer informatie over een onderhoud abonnement kunt u kijken op www.ydrinstallatietechniek.nl/onderhoud-abonnementen-2/.

Geen onderhoud abonnement bij Ydrinstallatietechniek?

Een aantal storingscodes zijn zelf makkelijk te verhelpen. Bij een storingscode die u niet zelf kunt verhelpen, dient vaak een installateur langs te komen. U moet zelf goed de afweging maken of u de cv-ketel gaat repareren of laat vervangen. Soms kunnen al een aantal onderdelen duur uitvallen. Dan is het natuurlijk voordeliger om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen. Is uw cv-ketel ouder dan 12 jaar is het verstandiger om deze te laten vervangen. Gelukkig bent u ook daarvoor Ydrinstallatietechniek aan het juiste adres!
Wij raden u aan om onze ketelkiezer in te vullen. Binnen een aantal minuten weet u welke cv-ketel het best bij u past en wat de kosten zullen zijn voor een standaard vervanging. Heeft u liever dat er contact wordt opgenomen? Vul dan het contactformulier in en Ydrinstallatietechniek neemt binnen 24 uur contact met u op.

Neem contact op!

TEL: +31 6 51007905

Wat doen wij?

Wij zorgen voor de aanleg en onderhoud van installaties voor zowel particuliere klanten als de zakelijke klant. Daarnaast voeren wij werkzaamheden uit in opdracht van de woningbouwverenigingen.

Sharill Felter

Youssef is heel professioneel en flexibel. Ben zeer tevreden over het plaatsen van mijn nieuwe cv ketel en het helpen meedenken in het vervangen van de oude radiatoren en ventilatiesysteem. Zou YDR Installatietechniek in Hoofddorp zeer zeker aanraden als je wilt dat het goed gebeurt. Verder is hij vriendelijk en behulpzaam. Bedankt voor de fijne service Youssef!

Ilvy van Wijk

Waar andere bedrijven ons van de regen in de drup geholpen hebben, heeft dit bedrijf ons juist uit de brand geholpen. Binnen een dag stond hij er om het probleem met onze CV ketel op te lossen. Je kan zien dat hij heel goed weet waar hij het over heeft en wat hij doet, doet zijn werk ontzettend nauwkeurig en legt alles uit. Betrouwbaar, eerlijk en professioneel!

Marion van den Berg

Youssef is een aardige man die alles goed uitlegt. Mijn vloerverwarming was stuk en twee radiatoren deden het niet. Hij heeft mij uitgelegd wat de kwalitatief goedkoopste opties waren en heeft een nieuwe pomp en verdelen geinstalleerd en nieuwe knoppen op de radiatoren gemaakt. Alles doet het nu weer prima tegen een redelijke prijs. Ik raad Youssef aan iedereen aan!

Wim Gohres

YDR hebben we op aanbeveling het eerst ingeschakeld in de Kerstperiode bij de installatie van een nieuwe oven. Geen probleem ook al houdt hij zich vnl met verwarmingstechniek bezig. Daarna heeft Youssef een langlopend probleem met de CV opgelost dat door vele anderen niet opgelost werd. Wederom toegewijd, zeer vakkundig, snelle en goede communicatie, prettig in de omgang en begrijpelijke rekeningen.

Neem contact op

Wij staan klaar voor u!