Radiatoren inregelen

100% tevredenheidsgarantie

Radiatoren inregelen, waarom en hoe?

Duurt het lang voor je woning warm wordt? Of is de ene kamer al warm, terwijl de andere ruimte koud blijft? Dan is de kans groot dat de radiatoren in je woning niet goed op elkaar zijn afgestemd. Daardoor ontstaan temperatuurverschillen; het warme water loopt niet optimaal door de radiatoren in je woning. Veel mensen zetten dan de kamerthermostaat een paar graden hoger, maar dan worden andere ruimten in je woning weer te warm. Bovendien kost iedere graad die je de thermostaat hoger zet ongeveer 6 procent meer energiegebruik per jaar. Wij lossen dat probleem voor je op! Dat doen we door alle radiatoren in je woning met elkaar in balans te brengen.

Het inregelen van je radiatoren helpt!

Het waterzijdig inregelen van je radiatoren is een belangrijke basis voor het verhogen van je wooncomfort en het verlagen van je energierekening. Met waterzijdig inregelen stelt onze monteur elke radiator of groep van de vloerverwarming perfect af en zorgt hij tevens voor een betere en efficiëntere verdeling van het verwarmingswater in je woning. Dat verhoogt direct het wooncomfort en zorgt tevens voor een energiebesparing van die kan oplopen tot 10% en soms zelfs 20%. En dat merk je in je portemonnee!

  • Het verhoogt direct het wooncomfort
  • De ruimtes in je woning worden voortaan gelijkmatig verwarmd
  • Je bespaart op je energierekening
Neem contact op!

Wie zijn wij?

YDR installatietechniek is een vakkundig specialist op het gebied van verwarmingsinstallaties, CV ketels, warmtepompen, elektrische boilers, WTW (warmte terugwin installatie), mechanische ventilaties, water drukverhoger en waterontharders.

Wij zorgen voor de aanleg en onderhoud van installaties voor zowel particuliere klanten als de zakelijke klant. Daarnaast voeren wij werkzaamheden uit in opdracht van de woningbouwverenigingen.

Sharill Felter

Youssef is heel professioneel en flexibel. Ben zeer tevreden over het plaatsen van mijn nieuwe cv ketel en het helpen meedenken in het vervangen van de oude radiatoren en ventilatiesysteem. Zou YDR Installatietechniek in Hoofddorp zeer zeker aanraden als je wilt dat het goed gebeurt. Verder is hij vriendelijk en behulpzaam. Bedankt voor de fijne service Youssef!

Ilvy van Wijk

Waar andere bedrijven ons van de regen in de drup geholpen hebben, heeft dit bedrijf ons juist uit de brand geholpen. Binnen een dag stond hij er om het probleem met onze CV ketel op te lossen. Je kan zien dat hij heel goed weet waar hij het over heeft en wat hij doet, doet zijn werk ontzettend nauwkeurig en legt alles uit. Betrouwbaar, eerlijk en professioneel!

Marion van den Berg

Youssef is een aardige man die alles goed uitlegt. Mijn vloerverwarming was stuk en twee radiatoren deden het niet. Hij heeft mij uitgelegd wat de kwalitatief goedkoopste opties waren en heeft een nieuwe pomp en verdelen geinstalleerd en nieuwe knoppen op de radiatoren gemaakt. Alles doet het nu weer prima tegen een redelijke prijs. Ik raad Youssef aan iedereen aan!

Wim Gohres

YDR hebben we op aanbeveling het eerst ingeschakeld in de Kerstperiode bij de installatie van een nieuwe oven. Geen probleem ook al houdt hij zich vnl met verwarmingstechniek bezig. Daarna heeft Youssef een langlopend probleem met de CV opgelost dat door vele anderen niet opgelost werd. Wederom toegewijd, zeer vakkundig, snelle en goede communicatie, prettig in de omgang en begrijpelijke rekeningen.
Neem contact op

Wij staan klaar voor u!