CV Ketel vervangen

Cv ketel vervangen

Het vervangen van uw CV ketel voor een nieuwe CV ketel kan u in de toekomst veel geld besparen op dure reparatie- en/of vervangingskosten. Tegenwoordig kan CV ketel vervanging snel en gemakkelijk worden uitgevoerd. Bij YDR Installatietechniek bent u aan het juiste adres voor het vervangen van uw CV ketel. Wij staan voor een vakkundige service, comfort en gemak. Onze professionele en deskundige installateurs staan 7 dagen per week voor u klaar! Interesse in een nieuwe CV ketel? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij YDR Installatietechniek.

Cv ketel vervangen bij Ydrinstallatietechniek!

Uw oude CV ketel vervangen voor een zuinige Intergas CV ketel? Dat is een slimme keus! In de meeste gevallen zijn oude CV ketels niet zuinig en zorgen ze voor onnodig hoge kosten. Vaak haalt een oudere HR ketel, CV ketel of VR ketel het beloofde rendement niet meer; ze slurpen energie en voldoen niet meer aan de duurzaamheidsnormen van de huidige tijd. Hoog tijd voor het vervangen van de ketel! Het kopen van een nieuwe ketel lijkt misschien een grote investering, maar u zal snel van de vele voordelen profiteren.

CV ketel vervangen | Voordelen

De CV ketel of andere verwarmingsketel is het belangrijkste onderdeel van de CV installatie in uw woning. Het is uiterst belangrijk dat uw CV ketel goed functioneert. Wanneer dit niet het geval is, is het verstandig om uw CV ketel te vervangen. De voordelen van het vervangen van de CV ketel:

  • Verbeterd rendement van uw CV ketel – een lager verbruik
  • Lagere energiekosten, dus een lagere energierekening
  • Energiezuiniger; een langere levensduur en goed voor het milieu
  • Nauwkeurige regeling van temperaturen in huis
  • Een upgrade voor uw woning
  • Een nieuwe CV ketel neemt in de meeste gevallen minder ruimte in beslag en is vaak minder luidruchtig

CV ketel laten vervangen | Werkwijze

Een CV ketel vervangen door YDR Installatietechniek duurt vaak niet langer dan een dagdeel – afhankelijk van het type CV ketel en de (voorbereidende) werkzaamheden die nodig zijn voor een professionele en veilige aansluiting van de nieuwe CV ketel. Onze vakkundige installateurs gaan graag met u in overleg over het best passende tijdstip en zullen pas vertrekken wanneer u tevreden bent. De factuur ontvangt u pas nadat uw CV ketel is vervangen.

Welke CV Ketel moet ik kiezen?

CV ketels zijn er in vele soorten, klassen, maten, typen en uitvoeringen. Wij begrijpen daarom goed dat het lastig kan zijn om een nieuwe CV ketel te kiezen. Welke is het beste? Dat is afhankelijk van uw persoonlijke wensen en uw huidige en toekomstige woonsituatie. Wilt u bijvoorbeeld de volledige woning of alleen bepaalde delen van uw woning verwarmen? En welke kracht moet uw nieuwe CV ketel hebben? CV ketels worden ingedeeld in klassen; van CW3 t/m CW6 . Hoe hoger de klasse van de CV ketel, hoe meer kracht de ketel heeft. Vindt u het lastig om te bepalen welke CV ketel u moet aanschaffen? Maak dan gebruik van de handige Ketel Kiezer van YDR Installatietechniek en kom er achter welke CV ketel het best bij uw situatie past.

All-in vervangen van uw oude CV ketel.

Het vervangen van uw CV ketel door YDR Installatietechniek is all-in. Wij leveren en installeren de nieuwe CV ketel en de oude ketel wordt door ons verwijderd en afgevoerd. Al onze prijzen zijn inclusief standaard vervanging en installatiekosten. Dit betekent dat u in principe niets extra betaalt.

Het vervangen van uw CV ketel door YDR installatietechniek wordt altijd verricht door een professionele installateur. Is uw CV ketel aan vervanging toe of heeft u een andere vraag over het vervangen van uw CV ketel door YDR Installatietechniek? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Neem contact op!

Wat doen wij?

Wij zorgen voor de aanleg en onderhoud van installaties voor zowel particuliere klanten als de zakelijke klant. Daarnaast voeren wij werkzaamheden uit in opdracht van de woningbouwverenigingen.

Sharill Felter

Youssef is heel professioneel en flexibel. Ben zeer tevreden over het plaatsen van mijn nieuwe cv ketel en het helpen meedenken in het vervangen van de oude radiatoren en ventilatiesysteem. Zou YDR Installatietechniek in Hoofddorp zeer zeker aanraden als je wilt dat het goed gebeurt. Verder is hij vriendelijk en behulpzaam. Bedankt voor de fijne service Youssef!

Ilvy van Wijk

Waar andere bedrijven ons van de regen in de drup geholpen hebben, heeft dit bedrijf ons juist uit de brand geholpen. Binnen een dag stond hij er om het probleem met onze CV ketel op te lossen. Je kan zien dat hij heel goed weet waar hij het over heeft en wat hij doet, doet zijn werk ontzettend nauwkeurig en legt alles uit. Betrouwbaar, eerlijk en professioneel!

Marion van den Berg

Youssef is een aardige man die alles goed uitlegt. Mijn vloerverwarming was stuk en twee radiatoren deden het niet. Hij heeft mij uitgelegd wat de kwalitatief goedkoopste opties waren en heeft een nieuwe pomp en verdelen geinstalleerd en nieuwe knoppen op de radiatoren gemaakt. Alles doet het nu weer prima tegen een redelijke prijs. Ik raad Youssef aan iedereen aan!

Wim Gohres

YDR hebben we op aanbeveling het eerst ingeschakeld in de Kerstperiode bij de installatie van een nieuwe oven. Geen probleem ook al houdt hij zich vnl met verwarmingstechniek bezig. Daarna heeft Youssef een langlopend probleem met de CV opgelost dat door vele anderen niet opgelost werd. Wederom toegewijd, zeer vakkundig, snelle en goede communicatie, prettig in de omgang en begrijpelijke rekeningen.