Home » Gashaard

Gashaard

Gashaard

Sfeer, gemak én een hoog rendement met een gashaard


Er gaat niets boven een gezellige avond in een kamer die sfeervol is verwarmd door dansende vlammen. Echte vlammen, maar dan met behulp van een moderne gashaard. Aansteken is niet meer nodig, want met één druk op de knop haal je de sfeer in huis.

Onze gaskachels passen naadloos in elk interieur. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een schouw om de kachel te laten plaatsen. Zo creëer je ambiance en warmte in een handomdraai.

Alle gaskachels uit het assortiment voldoen aan de keuringseisen, zodat de ruimte veilig verwarmd kan worden. Onze gashaarden en moederhaarden leveren bovendien een hoog rendement.p>

Direct een afspraak maken!

 • Contact

  Heeft u een vraag of wilt u snel geholpen worden? Wij staan 24/7 voor u klaar en vaak kunt u binnen 24 uur geholpen worden.

 • Installatie

  Soms moeten onderdelen bestelt worden. Hierna komen wij langs en repareren de onderdelen of installeren de objecten.

 • 100% tevredenheidsgarantie

  Wij gaan pas weg als u 100% tevreden bent. Daarnaast heeft u bij ons altijd 1 jaar garantie!


  YDR installatietechniek is een vakkundig specialist op het gebied Van verwarmingsinstallaties, CV ketels, warmtepompen, elektrische boilers, WTW (warmte terugwin installatie), mechanische ventilaties, water drukverhoger en waterontharders. Wij zorgen voor de aanleg en onderhoud van installaties voor zowel particuliere klanten als de zakelijke klant. Daarnaast voeren wij werkzaamheden uit in opdracht van de woningbouwverenigingen.


  Ervaring van klanten   Contactformulier

   Wilt u een offerte aanvragen, een afspraak inplannen of wilt u een vraag stellen?
   Vul onderstaand formulier in.